Close
(0) artikel(en)
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek op categorie
  Filters
  BTW vermelding (incl. of excl.)
  Zoek

  Ordent

  Wilt u bestellingen kunnen plaatsen en tegelijkertijd uw voorraad eenvoudig en efficiënt beheren?

  Ordent is een gebruiksvriendelijk voorraadbeheerprogramma. De software wordt door ons zelf ontwikkeld, waardoor we het programma geheel naar uw wens kunnen aanpassen.

  Opties

  Het gebruik van Ordent is in verschillende stadia in te delen: van eenvoudig bestelprogramma tot een compleet hulpprogramma, waarbij uw voorraad wordt bijgehouden en bestellingen automatisch worden gegenereerd. Op welke manier u Ordent wenst te gebruiken, is geheel aan u.

  Bestelprogramma

  U kunt Ordent in eerste instantie gebruiken om uw bestellingen te doen. Vanuit een favorietenlijst of uw eigen statistiek kunt u altijd de artikelen terugvinden die u eerder afgenomen heeft.
  Optioneel kunt u gebruik maken van een barcodescanner. U scant hiermee de barcodes die op uw voorraadkast zijn geplakt of u scant de barcodes in uw persoonlijke catalogus. De scanner wordt door Ordent uitgelezen en eventueel omgezet in een bestelling.

  Voorraadbeheer

  Bij de uitgebreide variant van Ordent maakt u gebruik van een voorraadbeheermodule. Door van al uw gangbare producten een minimale en maximale voorraad in te stellen, weet Ordent precies wanneer u te kort gaat komen. Dit product wordt vervolgens in bestelling gezet. Bij binnenkomst van uw bestelling scant u de pakbon, waardoor Ordent de voorraad weer op peil brengt.

  Extra

  Ordent staat rechtstreeks in verbinding met onze server. Dit maakt het mogelijk om u van real-time informatie te voorzien. Zo kunt u altijd nakijken welke producten u besteld heeft en welke wij nog aan u moeten leveren. Ook kunt u van alle producten direct een prijs zien.
  Wanneer u uw bestellingen wilt limiteren tot een door u geselecteerde lijst kan dat ook. We maken in overleg met u een voorkeurslijst, welke als zodanig wordt getoond in Ordent.
  Ook is het mogelijk Ordent voor verschillende locaties of debiteuren te gebruiken. We voegen een debiteur toe, waarna u moeiteloos kunt schakelen tussen de verschillende debiteuren.

  Mocht u echter nog persoonlijke wensen hebben, laat het ons weten!

  Downloaden

  Bent u een ervaren computergebruiker?
  Download hier een demo-versie van Ordent.

  Teamviewer

  Om u beter van dienst te kunnen zijn, zouden we graag mee willen kijken op uw computer.
  Download hier Teamviewer en bel met 010 - 286 3014 om uw inloggegevens door te krijgen.