Medisch Direct

De webshop van Medisch Direct B.V. is gesloten

Sinds 1990

Medisch Direct is gespecialiseerd in het leveren van medische instrumenten, disposables en drogisterijartikelen aan huisartsen, verloskundigen en andere medische professionals. Sinds 1990 zijn wij actief in de medische markt en hebben daardoor veel ervaring en productkennis.

Direct de beste service

Bij Medisch Direct krijgt u de beste service. Ons team van deskundige binnen- en buitendienstmedewerkers staat voor u klaar om u met raad en daad bij te staan. Wij geven antwoorden op uw vragen en denken graag met u mee. U kunt bij ons terecht voor actuele informatie over producten, prijzen en toepassingen. Heeft u een vraag? Over een product of over uw bestelling? Geen punt. Neem contact op met onze (telefonische) klantenservice en wij helpen u graag verder.

Direct geleverd

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Groningen en onze magazijnen bevinden zich in Groningen en Rotterdam. Met meer dan 15.000 artikelen die wij voeren heeft Medisch Direct een zeer uitgebreid assortiment met A-merken. Wij hebben alle gangbare producten op voorraad liggen in ons 7500m2 tellende magazijn. Bij Medisch Direct vinden we het belangrijk dat u uw bestelling snel geleverd krijgt. Onnodig wachten is er dus niet bij. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, betekent morgen in huis.

Direct de beste prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring in de medische markt hebben wij een nauwe samenwerking opgebouwd met leveranciers en fabrikanten voor de laatste up-to-date informatie en ondersteuning. Dankzij onze grote inkoopkracht kunnen wij onze klanten zeer scherpe prijzen en goede garantievoorwaarden bieden.

Jaarlijks onderhoud op uw medische apparatuur

Jaarlijks onderhoud op uw medische apparatuur is belangrijk voor de continuïteit en veiligheid van uw patiënten en de zorgverleners in uw praktijk. Onze technici voeren het onderhoud uit bij u op locatie. Na afloop ontvangt u een service-rapport met detailgegevens per apparaat en een mogelijk advies indien een apparaat vervangen of gerepareerd dient te worden. Met dit rapport kunt u de betrouwbaarheid en goede staat van uw apparatuur aantonen en weet u dat uw apparatuur de correcte metingen uitvoert waarop u mede uw diagnose kunt baseren.

Direct contact

Medisch Direct BV
Andries Copierhof 2
3059 LM Rotterdam

T: niet beschikbaar


Voor algemene informatie: info@medischdirect.nl
Voor inkoop gerelateerde informatie: inkoop@medischdirect.nl
Voor administratieve informatie: administratie@medischdirect.nl

Toegevoegd